Nieuws

Kerstvakantie

Vrijdag, 23 december 2016

 

Wij gaan er even tussenuit. In verband met de feestdagen is ons kantoor gesloten van maandag 26 december 2016 tot en met vrijdag 6 januari 2017. Vanaf maandag 9 januari 2017 gaan wij weer fris van start en zijn wij weer telefonisch bereikbaar via 0548-378390. Namens Quadro Interieurbouw hele fijne feestdagen en een goed & gezond 2017 toegewenst!

 


Quadro bouwt Archeologisch Informatiecentrum in Castricum

Woensdag, 8 oktober

Quadro is gestart met de inrichting van Archeologisch Informatiecentrum in Castricum. Hier worden alle archeologische vondsten en collecties opgeslagen die de provincie in de loop van decennia heeft verzameld. Het nieuwe Archeologiecentrum van Noord-Holland in Castricum, dat het Huis van Hilde zal gaan heten, is constructief gezien een ingewikkeld gebouw. Het paviljoen komt bovengronds en de depots komen onder een openbaar toegankelijk duinlandschap.


Bouw logistieke hal afgerond

Maandag, 15 september

De bouwkundige fase van de nieuwe logistieke hal is definitief afgerond. In samenwerking met Aannemingsmaatschappij Hegeman heeft Quadro een nieuwe logistieke hal gerealiseerd, waardoor er meer ruimte is ontstaan voor het laden en lossen, machinale werkzaamheden en de assemblage voor de productie.


Quadro realiseert kleedkamers Heracles Almelo

Maandag, 18 augustus

Quadro heeft de opdracht gekregen om 6 kleedkamers te verbouwen in het Heracles stadion. Heracles is momenteel bezig met een aantal vernieuwingen aan haar stadion dat is gestart in 2014 en in 2015 verwacht klaar te zijn.


 

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Rondleiding

Rondleiding

Wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding door onze vestiging in Nijverdal. Momenteel zijn wij druk met onze uitbreiding van circa 1500m2 productie-…

Ga naar Rondleiding

Over Quadro

Over Quadro

Quadro Interieurbouw is een full service specialist voor interieurafbouw en inrichting van gebouwen en woningen. Met onze jarenlange kennis en ervaring,…

Ga naar Over Quadro

Projecten

Projecten

Met heel veel passie en liefde voor ons vak, wat u vervolgens terug ziet in het eindresultaat. Onze opdrachtgevers kunnen u beter vertellen wat wij doen…

Ga naar Projecten