Luxe interieur

Quadro Interieurbouw is een full service specialist voor luxe interieurbouw en inrichting van kantoren, woningen en andere gebouwen. Hierbij kunt u denken aan riante woonkeukens, luxe badkamers, creatieve kantooroplossingen en innovatieve kasten op maat. Quadro Interieurbouw ontwikkelt, engineert, produceert en monteert luxe interieurs en meubels.

 

Onze werkwijze voor luxe interieurbouw

Elk project begint bij een kennismaking. We willen graag uw wensen weten wat betreft uw luxe interieur. Wij denken mee met het ontwerp, de materialisatie en de constructieve oplossingen. Werkt u samen met een architect? Dan zorgen wij ervoor dat het ontwerp vertaalt wordt naar een uitvoerbaar ontwerp dat binnen het budget past. 

Zodra alles aan uw wensen voor uw luxe interieur voldoet, gaan onze werkvoorbereiders, productiemedewerkers en monteurs voor u aan de slag. Quadro Interieurbouw investeert in de beste vakmensen en de beste middelen. Zo beschikt elke monteur over een VCA Certificaat en beschikt de eigen werkplaats over de nieuwste en meest geavanceerde machines waardoor er snel, nauwkeurig en volgens de laatste technieken geproduceerd kan worden. 

 

Luxe kantoorinrichtingen van Quadro Interieurbouw

Naast kantooroplossingen zoals op maat gemaakte pantry’s, kasten, meubels en (whiteboard) wanden, produceert en engineert Quadro volledige luxe kantoorinrichtingen. Zo is Quadro Interieurbouw verantwoordelijk geweest voor vele luxe kantoren in Nederland. We werken hierbij samen met architecten en andere samenwerkingspartners om tot een inspirerende werkomgeving te komen.

Bekijk een aantal van onze luxe kantoorinrichtingen:

 

Luxe interieurbouw in uw woning

Bent u op zoek naar een interieurbouwer in het hogere segment met moderne en innovatieve ideeën om bijvoorbeeld uw schuurwoning volledig te moderniseren, de woonkeuken van uw dromen te realiseren of om uw badkamer om te toveren tot een riante badplaats? Quadro Interieurbouw is gespecialiseerd in luxe interieurbouw voor woonhuizen, landhuizen, luxe appartementen en villa’s.

We denken graag mee met de ontwerper of architect om zo tot een heerlijke woning te komen waar u u thuis voelt. Quadro Interieurbouw helpt u met het complete interieur, maar ook als u op zoek bent naar specifieke meubels, zoals een badkamermeubel, keuken, kastenwand of andere wensen. Het kan ons niet gek genoeg: wij denken graag met u mee! 

 

Bekijk de woonhuizen die Quadro Interieurbouw heeft verzorgd:

Onze nieuwste woonprojecten

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur?

Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek in onze inspirerende showroom! Vraag adviesgesprek aan