Dag van de Fotografie

Onze huisfotograaf Mischa Riemersma werkt ruim 18 jaar als freelance all-round commercieel fotograaf. Sinds vijf jaar brengt hij de opgeleverde projecten van Quadro Interieurbouw prachtig in beeld. Hij streeft naar perfectie, is nauwkeurig en dát is precies waarom het zo goed klikt met Quadro.

“Fotografie is geen standaard baan, elke dag is anders. De ene dag portretteer ik mensen in hun dagelijkse werkomgeving. De andere dag ben ik aan het filmen (eventueel met drone) of fotografeer ik producten in mijn studio in Hengelo. Die diversiteit maakt het ook zo leuk. Bij Quadro Interieurbouw fotografeer ik de opgeleverde interieurs en de portretten van de medewerkers voor de website, social media en andere uitingen. Het is belangrijk om zowel het vakmanschap als de kwaliteit die Quadro levert goed te belichten.” 

“Quadro Interieurbouw past bij mijn manier van fotograferen: precisie, doordacht en perfectie.”

 

Het creatieve proces

“Ik bewonder het vakmanschap en de innovativiteit van Quadro. Alles is tot in de details doordacht. Dat goed in beeld krijgen, werkt alleen met een doordacht plan. Dit creatieve proces begint met het bespreken van de belangrijkste aspecten. Als je snapt hoe een project in elkaar steekt dan kun je het beter in beeld brengen. Als dit duidelijk is neem ik mijn camera en een hele verzameling lenzen en lampen mee en ga ik samen met een Quadro-collega op pad om deze interieurs te schieten.”

 

Het mooiste project

“Alle projecten zijn uniek! Binnenkort ga ik een villa in Enschede fotograferen waarbij het interieur geheel door Quadro is ontworpen en uitgevoerd. Het is een project vol innovatieve ideeën met high-tech en gave led-verlichting. Ik kan niet wachten om dit in beeld te brengen!” 

 

‘Part of the team’ bij Quadro Interieurbouw

“Quadro Interieurbouw is een hecht team, dat werkt prettig! De collega’s zijn vriendelijk en betrokken. Zo is het management regelmatig te vinden in de werkplaats. Ondanks dat ik voornamelijk op locatie werk voel ik mij ‘part-of-the-team’. Zo mocht ik mee met het teamuitje naar de Prison Escape: de sfeer was zo gezellig! Als ze me volgend jaar weer vragen dan laat ik dat niet schieten.”

Dit bericht delen: