Dag van de Samenwerking

Sinds een jaar of zes focust EVE Architecten zich ook op het ontwerpen van interieur voor particulieren. Zoals Christian Tijssen (Ontwerper bij EVE Architecten) het noemt: “Maakbare dingen bedenken en helemaal bij het begin beginnen”. Vanaf toen werkt het architectenbureau samen met Quadro Interieurbouw en hebben ze tientallen projecten samen opgepakt en afgerond.

In deze blog vertelt Christian over zijn samenwerking met Quadro Interieurbouw en hoe zo’n samenwerking precies tot stand komt en verloopt. 

Samen werken naar een mooi eindresultaat

“Het project start bij ons. Wij gaan met de opdrachtgever aan de slag en maken een ontwerp in ons tekenprogramma. We doen ook wat materialisatie zoals het bepalen van de kleuren en materialen van meubels en dergelijke. Vervolgens maakt Quadro Interieurbouw een vrijblijvende offerte om te kijken of de bouw ervan in het budget van de opdrachtgever past. Zodra de offerte is goedgekeurd, komen we met de drie partijen samen om het totaaloverzicht uit te denken. Met de drie partijen bedoel ik wij als architecten, de opdrachtgever en Quadro Interieurbouw.”

Links Edwin van Elk en rechts Christian Tijssen van EVE architecten

“Een goed eindresultaat komt vanuit een goede samenwerking. Het is wel interieur waar de opdrachtgever de komende jaren tegenaan moet kijken” - Christian Tijssen

Luxe interieurbouw voor woonhuizen

“Met Quadro Interieurbouw werken we vooral veel samen aan luxe interieurbouw zoals villa’s en appartementen. Op dit moment zijn we bezig met de afronding van een monumentaal pand dat volledig gerenoveerd is. Het project loopt nu al 5 of 6 jaar en we zijn erg trots op het eindresultaat. Vooral omdat de samenwerking hier super goed verliep en we echt samen tot een mooi eindresultaat en tevreden klant zijn gekomen.”

De nuchterheid van Quadro Interieurbouw spreekt het meest aan

“Wat ik erg fijn vind aan de samenwerking met Quadro Interieurbouw, is dat het ook echt een samenwerking is. Quadro wil samen tot een mooi resultaat komen en geeft hun mening naar hun expertise. Alles wat zij bedenken is van kwaliteit tegen een fair prijs. Soms hebben wij wat moois bedacht en ziet het er in het ontwerp perfect uit, maar is het niet haalbaar in de praktijk. De mensen van Quadro weten waar ze het over hebben en zijn lekker nuchter in de omgang. En dat past goed bij ons als architectenbureau.”

Dit bericht delen: