De nieuwe Quooker kraan kleuren zijn Rosé Koper en Gunmetal

Ben je van plan je keuken binnenkort een frisse look te geven of gewoon een subtiele upgrade? Het kiezen van de juiste kraan en kleur is cruciaal bij het verwezenlijken van de gewenste uitstraling. Als we denken aan innovatieve kranen, denken we vaak aan Quooker, de uitvinder van de kokendwaterkraan.

Quooker blijft met zijn voortdurende innovaties de standaard zetten voor keukenkranen. Laten we samen verder verkennen welke mogelijkheden Quooker te bieden heeft voor het verfraaien van jouw keukenruimte.

 

Model kraan

Bij het uitzoeken van een geschikte keukenkraan start je vaak met het selecteren van een model, zoals de Quooker Flex of de Quooker Fusion. Overweeg ook handige functies, zoals een uittrekbare slang. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen een rechte uitloop of een ronde uitloop, afhankelijk van jouw voorkeur.

Als je ook bruisend en gekoeld water wilt, kun je de Quooker combineren met een Quooker CUBE. Deze uitbreidingen bieden niet alleen extra gemak, maar geven je ook de mogelijkheid om jouw kraan aan te passen aan specifieke behoeften en de gewenste uitstraling.

Maar de keuze van de afwerking is net zo essentieel. Ga je voor een tijdloze zwarte kraan of kies je voor de luxe van messing patina? Quooker heeft onlangs zelfs nog meer keuzemogelijkheden toegevoegd door aan te kondigen dat de Fusion en Flex kranen nu beschikbaar zijn in twee nieuwe, opvallende kleuren: Rosé en donkergrijs.

 

Rosé koper

Verlang je naar een keuken met een warme en verfijnde uitstraling? De Quooker kraan met Rosé Koper finish biedt precies dat. Met zijn subtiele roze tint voegt deze kraan een vleugje zachtheid toe aan zowel moderne als klassieke keukens. Maar het gaat niet alleen om het visuele aspect; de Rosé Koper kraan is ook functioneel, met dezelfde handige opties als andere Quooker kranen, waaronder direct kokend, koud en warm water. 

 

Gunmetal

Is jouw keuken eerder op zoek naar een gedurfde en moderne uitstraling? Dan is de Quooker kraan met Gunmetal finish jouw ultieme keuze. Met zijn diepe, donkere afwerking maakt deze kraan een onmiskenbaar statement in jouw keuken.

Maar deze kraan biedt meer dan alleen een opvallend design. De Gunmetal kraan is uitgerust met dezelfde hoogwaardige functies waar Quooker bekend om staat. Of je nu een pan met kokend water wilt vullen of snel een kopje thee wilt zetten, met deze kraan is het allemaal binnen handbereik.


 

Waar je ook voor kiest, zorg ervoor dat het past bij jou en bij je interieur. Quooker heeft veel finishes waaruit je kunt kiezen. Hierdoor kun je je keuken precies maken zoals jij het wilt.

Dus, laat je inspireren en creëer een keuken waarin zowel vorm als functie perfect samenkomen.

 

Onze nieuwste woonprojecten

Wij werken graag met u samen!

Kom langs in onze inspirerende showroom Vraag adviesgesprek aan