Een kijkje in de werkdag van Roy

Een kijkje in de werkdag van onze interieurspuiter Roy 

Voor Roy draait het allemaal om kwaliteit. Met meer dan een decennium aan ervaring, opgebouwd vanaf de tijd dat hij het vak van zijn vader leerde, is hij meester geworden in zijn ambacht. Op 41-jarige leeftijd, met een diploma industrieel lakwerker op niveau drie op zak, heeft hij zijn passie gevonden. Inmiddels werkt hij al vijf jaar met enthousiasme bij Quadro.

Elke ochtend begint Roy zijn dag met een rustige fietstocht naar zijn werk. Binnen een kwartiertje bereikt hij zijn bestemming. Zodra hij op zijn werkplek aankomt, bekijkt hij de planning voor de dag. Hoewel de takenlijst vastligt, kan er soms een spoedklus tussendoor komen, waardoor flexibiliteit een essentiële eigenschap is in zijn vak. 

 

Belangrijkste taken van een interieurspuiter

Roy's dagelijkse taken omvatten een breed scala aan activiteiten, variërend van beitsen tot kleurlakken en van voorlakken tot het aanbrengen van blanke lak. Hij krijgt ondersteuning bij het schuren van diverse stagiaires. Alvorens met een project te beginnen, inspecteert Roy zorgvuldig de te bewerken producten. Zijn oog voor detail zorgt ervoor dat elk stuk perfect wordt voorbereid voordat hij aan de slag gaat.

Multifunctionele inzetbaarheid is belangrijk in de interieurbouw

Wat Roy het meest waardeert aan zijn werk is zijn multifunctionele inzetbaarheid. Bij Quadro draait alles om maatwerk, en dat geldt ook voor het spuitwerk. Met een eigen mengmachine kunnen alle mogelijke kleuropties worden gecreëerd. Roy's vakmanschap wordt nog verder benadrukt door de overgang naar watergedragen producten in de branche. Bij Quadro werken ze al met diverse watergedragen blanke lakken en beitsen, wat volgens Roy de toekomst is.Trots op het geleverde werk als interieurspuiter

"Ik ben trots op het werk dat ik kan leveren," zegt Roy met een glimlach.

Zijn passie voor kwaliteit en zijn vakmanschap komen tot uiting in elk project waaraan hij werkt. Voor Roy is zijn werk bij Quadro niet alleen een baan; het is een roeping. Met zijn toewijding en expertise draagt hij elke dag bij aan het succes van het bedrijf en de tevredenheid van hun klanten.

Roy's verhaal illustreert de essentie van ware vakmanschap en passie voor kwaliteit. In een wereld waarin snelheid en efficiëntie vaak de boventoon voeren, herinnert Roy ons eraan dat er schoonheid schuilt in aandacht voor detail en vakmanschap.

 

Meer weten?

Janneke helpt je graag.
Stuur Janneke een berichtje via WhatsApp of per mail.

CONTACT

+31 548378390

werken@quadrobv.nl