Interieurtrends 2023

Wat is dit jaar weer voorbij gevlogen. 2022 was een jaar vol verrassingen. Het was een innovatief jaar, wat bestond uit veel mooie en uitdagende projecten. Dus het wordt tijd om de nieuwste interieurtrends voor 2023 op een rijtje te zetten.

 

Trend 1: agrilution plantcube 

Vandaag de dag kunnen we steeds meer als het gaat om technologie. Een Agrilution Plantcube is daar een goed voorbeeld van. ‘s Werelds eerste intelligent apparaat voor de binnenkweek. De plantcube is een op zichzelf staand ecosysteem met een gecontroleerd klimaat bestaande uit zaaibedden, LED-verlichting en een sproeisysteem. Dankzij de perfecte omstandigheden die de plantcube biedt groeien de planten met een ongekende kwaliteit. Met deze nieuwe manier van oogsten, heb je veel meer controle. Ook heeft een plantcube een stijlvol design en passen ze hierdoor in (bijna) elke keuken.

 

 

Trend 2: taatsdeuren

Taatsdeuren zijn helemaal trendy op het moment. Een taatsdeur geeft je interieur een luxe en strakke uitstraling. Maar wat maakt een taatsdeur nu zo bijzonder? Een taatsdeur is een kozijnloze deur die om een verticale as draait. Hierdoor kan de deur van beide kanten geopend worden en dicht vallen. 

De meest voorkomende taatsdeuren zijn glazen taatsdeuren van staal. Door het glas creëer je meer licht en lijken ruimtes groter. Ook kun je tegenwoordig je eigen taatsdeur helemaal naar jouw wens samenstellen: van getint glas naar gewoon standaard glas enzovoorts. Hierdoor krijg je genoeg mogelijkheid om je deur bij jouw eigen interieur te laten passen en creëer je een echte eyecatcher in je huis!

 

Trend 3: dry age kast

Echte kenners eten weten dat droog gerijpt vlees of vis het lekkerste is. Vroeger werd de techniek gebruikt door slager, maar nu zien we de trend verhuizen van (steak)restaurants naar eigen keuken. De dry aging-kasten, ook wel rijpingskasten, zorgen ervoor dat je met één druk op de knop eten transformeert naar verfijnde delicatessen. Door dry-aging krijg je een nog intensere en malse smaak. Gek van technologie in de keuken? Ook is deze kast een stukje technologie die in luxe keukens niet te omzeilen valt. Een tijdloos en modern design, maar met alle functionaliteiten die het nodig heeft.

 

 

Trend 4: metaal look afwerkingen

Een exclusieve uitstraling, dat creëer je met metaal look afwerkingen. Daarnaast kun je gouden, koperen of bronzen details eindeloos combineren. Afwerkingen die we vaak terug zien in luxueuze jachten, hotels en winkelinrichtingen. Een duurzame oplossing voor zware metalen objecten is VeroMetal. Met een finish krijg je dezelfde look, alleen vervangt het de metalen onderdelen. Je hebt optimale ontwerpvrijheid met een coating van vloeibaar metaal. Zo tover je wanden, meubels en kunstwerken om tot een authentiek karakter.

 

 

Trend 5: nieuw model kraan

Je hebt vast wel eens gehoord van de kranen van Quooker. Doordat de kraan binnen één handomdraai kokend water produceert, kun je snel genieten van je kopje thee. Tegenwoordig gaat het niet alleen meer om de functies, maar ook om het design. De nieuwe kraan: de Quooker Front heeft dan ook een robuust, clean en strak design. Het verschil met de andere kranen van Quooker is de plek van de hendel. De hendel voor warm en koud water zit nu namelijk aan de voorkant bij de uitloop van de kraan. Er zijn veel variaties mogelijk en daardoor past deze kraan in elk interieur.

 

We zijn één ding vergeten te benoemen, en dat is natuurlijk dat je vooral moet kiezen voor een interieur dat bij jou past. Ga niet klakkeloos mee in de trends, maar creëer een interieur dat bij jou past. Wij kijken natuurlijk altijd graag met je mee!

Onze nieuwste woonprojecten

Wij werken graag met u samen!

Kom langs in onze inspirerende showroom Vraag adviesgesprek aan