Interview met Jeffrey Boerhof

Jeffrey over zijn stage bij Quadro Interieurbouw

Jeffrey Boerhof (18) volgt de bbl-opleiding Meubelmaker en (Scheeps)interieurbouw en loopt al bijna een jaar stage bij Quadro Interieurbouw. Hij vertelt over de leerzame tijd die hij tot nu toe bij ons heeft gehad in dit interview.

Vanaf afgelopen februari is Jeffrey elke dag druk bezig met diverse projecten binnen Quadro Interieurbouw. Bij het ene project werkt hij machinaal en bij het andere project werkt hij in de productie. Maar de meeste projecten verwerkt hij van begin tot eind. Dit is ook wat hij het leukst vindt aan zijn stage bij Quadro Interieurbouw: “Ik mag alles doen wat een collega ook mag. Dat maakt deze stage zo leuk. Bij vorige stagebedrijven liep ik met een collega mee of mocht ik kleine klusjes doen. Maar hier ben ik echt onderdeel van het team en werk ik aan dezelfde projecten als mijn collega’s”.

“Ik ben er zeker van dat ik in de interieurbouw verder wil.” 

“Dit is al mijn tweede stage bij Quadro Interieurbouw. Hiervoor heb ik namelijk niveau 2 van dezelfde opleiding gedaan. Bij die opleiding ben ik gekoppeld door school aan Quadro Interieurbouw en ben ik gestart met mijn stageperiode. Toen ik begon met niveau 3 van de opleiding Meubelmaker en (Scheeps)interieurbouw, mocht ik zelf kiezen bij welk bedrijf ik stage ging lopen. Toen heb ik voor Quadro Interieurbouw gekozen omdat ik het daar altijd naar mijn zin heb gehad en veel heb geleerd. School en Quadro Interieurbouw zijn nu met elkaar aan het overleggen of ik mijn stage kan verlengen, anders zit mijn stageperiode aankomende februari erop.”

“Quadro Interieurbouw is een mooi bedrijf. Elke dag is anders. Xander is mijn begeleider. Hij laat me helemaal vrij en als ik vragen heb kan ik bij hem terecht. Mijn directe collega’s van de werkplaats zijn ook erg behulpzaam. Op vrijdag hebben we de vrijdagmiddagborrel en dat is altijd gezellig. Zo leer je de collega’s ook op een andere manier kennen. Helaas heb ik nog geen bedrijfsuitjes kunnen bijwonen omdat deze momenteel niet mogelijk zijn door Corona, maar ik heb er hele goede verhalen over gehoord! Hopelijk kan ik ook een keer mee.” 

Wat Jeffrey graag nog tegen aankomende stagiairs wil zeggen: “Doe goed je best en laat zien wat je kunt. Doe waar je goed in bent en wat je graag wilt doen. Daar krijg je de kans wel voor bij Quadro!”

Dit bericht delen: