Naadloze perfectie met HI-MACS®

HI-MACS®, ook wel solid surface, is een natuurlijk acrylsteen die optisch naadloos verwerkt kan worden. Zo kunnen elementen als keukenbladen of wastafels vlak worden ingebouwd. Een groot voordeel hiervan is dat ruime oppervlakken zonder voegen eenvoudig met elkaar te verbinden zijn. Door de gesloten ruimte is het materiaal gemakkelijk te reinigen. 

Ook biedt HI-MACS® eindeloze mogelijkheden. Vrijwel iedere denkbare vorm en kleur is mogelijk. In veel spraakmakende interieurprojecten is het daarom al jarenlang een veelgebruikt materiaal. Het is ook zeker geschikt voor toepassingen in de zorg, het onderwijs, de horeca en op kantoor.

 

HI-MACS® in de keuken

Tegenwoordig kunnen de keukens qua uitstraling niet strak genoeg. Houten panelen komen maximaal tot uiting als deze in contrast staan met egale elementen. Daardoor zijn wangen, panelen voor achterwanden, nis of spoelbak ook geen probleem.

Op zoek naar meer inspiratie voor uw keuken? Bekijk dan hier een aantal van onze mooiste keukens! Kunt u ook nog wel wat tips voor het verbouwen en inrichten van uw keuken gebruiken? Zie dan snel onze tips!

 

 

HI-MACS® in de badkamer

Vaak wordt HI-MACS® in de badkamer gebruikt voor wastafelbladen. Maar ook douchevloeren, baden en ombouw voor badkamerkasten zijn geen probleem. In vergelijking tot tegels, steen of beton is HI-MACS® een veel zachter materiaal. Dit komt doordat het materiaal de temperatuur van de omgeving snel opneemt.

Op zoek naar meer inspiratie voor uw badkamer? Bekijk dan hier een aantal van onze mooiste badkamers! Kunt u ook nog wel wat tips voor het verbouwen en inrichten van uw badkamer gebruiken? Zie dan snel onze tips!

 

Kwaliteitsproduct

HI-MACS® voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het is sterk, hygiënisch, brandwerend en waterbestendig. De meest geavanceerde fabricage technologie wordt gebruikt om het materiaal vorm te geven. Het wordt eenvoudig bewerkt en verwerkt en maakt naadloze integratie mogelijk.

Benieuwd naar de toepassing van HI-MACS® in uw interieur?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek! Contactaanvraag