Quadro's fietsplan

Een nieuwe draai aan woon-werkverkeer 

Vorig jaar presenteerden we een fietsplan aan onze medewerkers met als doel hun gezondheid te verbeteren. Dit plan biedt onze medewerkers de mogelijkheid om op een milieuvriendelijkere manier naar het werk te gaan. Ze kunnen kiezen tussen een vrijetijdsfiets, een elektrische fiets of zelfs een mountainbike. Zo is ons fietsplan toegankelijk en aantrekkelijk voor iedereen.

 

Succesverhaal van Michael

Michael besloot deel te nemen aan ons fietsplan. Met zijn speed pedelec heeft hij al heel wat kilometers afgelegd.


Michael
Werkvoorbereider

"Quadro's fietsplan bood me de perfecte gelegenheid om mijn dagelijkse woon-werkverkeer op een gezonde en milieuvriendelijke manier te doen. Ik koos voor een speed pedelec vanwege de snelheid en het gemak dat het biedt tijdens mijn rit."

 

Voordelen van ons fietsplan:

  • Voordeel voor medewerkers:
    Het fietsplan biedt onze medewerkers diverse voordelen. Naast het krijgen van een gezondere levensstijl, profiteren medewerkers van het belastingvoordeel. Daarnaast ondersteunt Quadro bij de aanschaf en het onderhoud van de fietsen. Zo dragen wij bij aan het welzijn van onze medewerkers! 
  • Voordeel voor werkgever:
    Het fietsplan is niet alleen gunstig voor onze medewerkers, maar ook voor Quadro als werkgever. Door het fietsplan moedigen we mensen aan om meer te bewegen en duurzamer te leven, wat onze betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoord ondernemen versterkt. Aangezien medewerkers over het algemeen uit de buurt komen, zullen ze vaker voor de fiets kiezen. Bovendien draagt dit bij aan een gezellige sfeer, vooral op vrijdagmiddag wanneer we samen een biertje kunnen drinken. 

 

Meer weten?

Janneke helpt je graag.
Stuur Janneke een berichtje via WhatsApp of per mail.

CONTACT

+31 548378390

werken@quadrobv.nl