Onze werkwijze

Kennismaking met Quadro Interieurbouw

Bij ons in de showroom maak je kennis met ons bedrijf, de materialen en de productie. Wil je bij ons een interieurontwerp laten maken? Dat kan! Heb je een architect in de arm genomen? Dan kom je ons tegen als hun ontwerp klaar is. Wij zorgen dan voor een uitgebreide offerte voor de realisatie van het ontwerp.

 

(3D) Ontwerp van jouw interieur

Na de kennismaking met Quadro Interieurbouw komen we bij je langs om alles in te meten zodat onze ontwerpers een 3d-tekening kunnen maken. Je word bij ons uitgenodigd om deze te bekijken zodra deze af is. Is je smaak tussentijds veranderd en wil je toch andere materialen of kleuren? Niet erg, dat is nu nog mogelijk!

 

Productie van je interieur

Ben je helemaal tevreden met de 3d-tekening? Dan gaat het project in productie. Wij werken met de nieuwste en meest geavanceerde machines, hebben een eigen spuiterij en onze collega's zijn stuk voor stuk vakmensen. Binnen no-time is jouw interieur project klaar voor montage.

 

Montage van je interieur

Ons montageteam komt bij je langs om het geheel te monteren. We hebben een vast montageteam en zijn allen VCA gecerticieerd. Hierdoor zijn we bereid om op risicovolle plekken te werken en is de gezond en het welzijn van ons team gewaarborgd.

 

Service

Wij denken verder dan alleen ons interieur. We helpen je ook graag bij andere vragen die spelen. Mocht er tussentijds of naderhand iets gebeuren met de geleverde producten, dan zorgen wij dat dit zo snel mogelijk weer in orde is. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe interieur!

 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek! Vraag adviesgesprek aan