Interieurbouw kantoor

Onze nieuwste kantoorprojecten

Kantoorinrichting op maat

Quadro Interieurbouw ontwerpt complete kantoorinrichtingen voor bedrijven. Wij denken niet hokjes, maar buiten de gebaande paden. Niets is voor ons te gek. Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte interieurbouw en wij maken de meest uiteenlopende kantoorinrichtingen. Wij geloven in samenwerking om tot het beste resultaat te komen. Wij sparren graag samen met onze klanten over stijlen, sferen en oplossingen. Dit moet goed aanvoelen!

Wensen en eisen voor kantoorinrichting

Een nieuw interieur voor kantoren oogt ruimtelijk en beschikt over voldoende daglicht. Wij zien het indelen van ruimtes als basis van een kantoorinrichting. Het creëren van zones is hierin belangrijk. Zones zorgen ervoor dat medewerkers goed samenwerken of kunnen focussen wanneer nodig. Andere belangrijke aspecten zijn akoestiek en kleurgebruik. En vooral niet te veel verstorende zaken .

Een fijne en vertrouwde werkplek zorgt ervoor dat medewerkers zich prettig voelen. En het stimuleert ook nog eens de productiviteit en creativiteit. Iets waar werkgevers van deze tijd maar al te graag aan mee willen werken. Zo zorgt u niet alleen voor gemotiveerd medewerkers , maar zorgt u ook voor een professionele uitstraling naar potentiële klanten. Dat is een win-win.

Waarom Quadro Interieurbouw?

Wij zijn een betrouwbare partner en hebben naam gemaakt in de markt door producten van hoge kwaliteit te leveren. Geheel gemaakt vanuit onze eigen werkplaats. Onze vakmensen hoeven de deur niet uit om aan uw wensen te voldoen. Doordat wij alle kennis samenbrengen onder één dak kunnen wij constant kwaliteit leveren. Mét oog voor detail. Juist daarom kiest u voor onze professionele service op maat.

Dit vertaalt zich in een goede prijs voor u. Wij coördineren van A tot Z: van ontwerp en productie tot de levering en plaatsing van het meubilair. Zo laten wij uw kantoor in perfecte staat achter!

 

 

Wij werken graag met u samen!

Kom langs in onze inspirerende showroom en dan praten we graag over uw nieuwe kantoorinrichting. Vraag adviesgesprek aan