Adwise Almelo

Voor de oude Ford Showroom in Almelo was een spannend ontwerp gemaakt door B-TOO Architecten. De taak van Quadro Interieurbouw was om dit ontwerp te vertalen naar een praktische en ergonomische werkplek met een wow-factor. 

Een kantoor passend bij de kenmerken van het bedrijf

Adwise - your digital Brain is een digital marketing bureau waar vooruitstrevendheid, creativiteit en innovatie hoog in het vaandel staan. Het kantoor moest dan ook al deze aspecten uitstralen om haar medewerkers een inspirerende werkomgeving te bieden.

Quadro als interieurbouwer bij Adwise

Voordat Adwise dit mooie project bij Quadro Interieurbouw neerlegde, werkte het bedrijf al met ons samen. We hebben een aantal maatwerk oplossingen geleverd zoals bureaus, tafels, pantry, whiteboard wanden en printerkasten. Daarnaast brengt Quadro Interieurbouw zijn internet marketing diensten bij Adwise onder. Toen Gijs Westerbeek (CEO Adwise) een kantoor interieurbouwer zocht, dacht hij dan ook direct aan Quadro Interieurbouw. 

 

Gijs Westerbeek (CEO, Adwise - your digital brain): “Naar tevredenheid werken we al jarenlang exclusief samen met Quadro Interieurbouw. Voor onze grote droom - de transformatie van een auto showroom en garage (3300 m2) naar een van de meest inspirerende werkomgevingen van Oost Nederland - heeft Quadro Interieurbouw het gehele interieur verzorgd. Het project is tot stand gekomen in samenwerking met onze architect Joep Verheijen van B-TOO. Quadro Interieurbouw heeft ons in eerste instantie geholpen om het ontwerp binnen het gestelde budget te krijgen, zonder teveel concessies te moeten doen. Daarover hebben ze erg goed meegedacht en was men creatief ten aanzien van oplossingen. De realisatie ging ook conform planning en met het resultaat zijn we dan ook super tevreden. Een jaar later werd uitbreiding noodzakelijk en hebben we het 2e deel van ons kantoor, genaamd het LAB, gerealiseerd samen met Quadro Interieurbouw.”

 

Het resultaat: een inspirerende en praktische werkomgeving

Na het ombuigen van het ontwerp naar de praktische invulling van het project, werden bouwkundige activiteiten afgestemd op die van de vastgoedeigenaar zodat interieur en bouwkundige zaken van de rest van het gebouw in lijn liepen. Binnen een jaar was het proces van offerte tot eindresultaat afgerond.

Vijftien medewerkers van Quadro Interieurbouw hebben met man en macht gewerkt aan het produceren en monteren van deze inspirerende werkomgeving. Het project is in samenwerking met Schröder Vastgoed en B-TOO Architecten tot stand gekomen en uitgevoerd.

Een aantal noemenswaardige aspecten van het project:

  • Ergonomisch verstelbare bureaus
  • Een luxe bank dat is gestoffeerd met Bella Grana Ocre
  • Fullcolor signing op de ruiten van de kantoren en stilteplekken
  • Copper hpl toegepast in de keukens
  • Stilteplekken op podia met Viroc Betonlook
  • Geharde glazen puien die het kantoor omringen
  • Stalen trappen die de twee verdiepingen met elkaar verbinden
  • Ruimtelijke, transparante cubicles in een opvallende roze kleur die als werkplaats fungeren, een mooie dynamiek geven aan de ruimte en de gehele kantoortuin overzien
  • Stijlvolle akoestische elementen die de ruimte indelen (o.a. Hennep touw)
  • Moderne verticale tuinen

En helemaal passend bij dit moderne bedrijf: een glijbaan die je binnen enkele seconden van de eerste verdieping naar de begane grond brengt!

Bekijk het verbluffende resultaat in de galerij hierboven.

Dit bericht delen:

Wij werken graag met u samen!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs in onze inspirerende showroom! Vraag adviesgesprek aan