Ellipse Utrecht

Het voormalige hoofdkantoor van Mercedes Nederland in Utrecht The Ellipse is getransformeerd tot een inspirerende werkplek met 2000m2 grote Atrium als centrale zone. Ditt Officemakers heeft voor het pand een spannend ontwerp uitgewerkt. De transformatie heeft geleid tot een stadsplein met italiaanse looks voorzien van plantenmeubels, maatwerk elementen, presentatie- en vergaderplekken en een bar met terras. 

Quadro Interieurbouw heeft het volledige interieur verzorgd voor The Ellipse. Het resultaat is een inspirerende werkomgeving met unieke opvallende elementen zoals het hart van het grote Atrium: de ronde boom werkplek met twee verdiepingen. 

Met 12 collega's van Quadro Interieurbouw hebben we de klus geklaard in 12 weken. De transformatie van voormalig Mercedes hoofdkantoor naar een inspirerende werkomgeving is een waar succes te noemen! We wensen de medewerkers fijne werkdagen toe.

Dit bericht delen:

Wij werken graag met u samen!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs in onze inspirerende showroom! Vraag adviesgesprek aan