EVE Architecten Nijverdal

EVE Architecten is een samenwerkingspartner van Quadro Interieurbouw. We werken al meer dan 10 jaar samen aan diverse ontwerpen van EVE Architecten voor interieurbouw particulier en interieurbouw zakelijk. Dit met wederzijdse tevredenheid. 

Het is dan ook geen wonder dat EVE Architecten bij Quadro Interieurbouw kwam met het ontwerp voor hun eigen kantoor. We sloegen de handen ineen om van ontwerp tot een mooi en functioneel resultaat te komen.

De aanpak van het project was hetzelfde zoals dat bij ons gebruikelijk is: het ontwerp van EVE Architecten wordt door Quadro Interieurbouw in een technisch ontwerp vertaald waarbij uitvoerbaarheid en functionaliteit hoog in het vaandel staan. 

Het project, van ontwerp tot uitvoering, duurde in totaal 12 weken (inclusief de feestdagen die er tussen zaten). Hieraan hebben 6 medewerkers van Quadro Interieurbouw meegewerkt. Alles bij elkaar is het een modern en inspirerende werkomgeving geworden en we wensen EVE Architecten veel werkplezier toe!

Dit bericht delen:

Wij werken graag met u samen!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs in onze inspirerende showroom! Vraag adviesgesprek aan