Guus Baan Sport & Health

Guus Baan Personal Training en Sportschool kreeg begin 2023 de sleutel van hun nieuwe pand. In samenwerking met een interieurarchitect heeft hij een plan uitgewerkt om een ruimte te realiseren die zowel praktisch als inspirerend is voor zijn leden. Onderdelen die niet mochten missen in het interieur zijn een welkomstbalie, keuken en materiaalkasten voor de sportuitrusting.

Guus Baan koos voor samenwerking met Quadro Interieurbouw om zijn visie tot leven te brengen. Quadro's team van ervaren interieurbouwers ging aan de slag om een op maat gemaakt ontwerp tot uitvoering te brengen dat voldoet aan de specifieke behoeften van de sportschool.

Meer dan een eerste indruk

De uitstraling van de keuken en welkomstbalie is zorgvuldig gekozen om een luxe en uitnodigende sfeer te creëren. Om zo een naadloze overgang te bieden van een sociale ruimte naar de trainingsfaciliteiten, en draagt bij aan de algehele ervaring van het zijn in een inspirerende en functionele omgeving. Deze ruimte is meer dan alleen een plek om in te checken; het dient als een gezellige ontmoetingsplek waar leden zich kunnen voorbereiden op hun training of even kunnen ontspannen met een verse smoothie na een intensieve workout. 

 

Materiaalkasten met voldoende opbergruimte

De materiaalkasten in de sportschool zijn speciaal ontworpen om alle sportuitrusting netjes en overzichtelijk op te bergen. Denk aan gewichten, elastieken of andere sportbenodigdheden, alles heeft zijn eigen plek. En ze zijn niet alleen handig, maar passen ook perfect bij de rest van het interieur. 

De kasten zijn gemaakt van stevig materiaal om te zorgen dat ze bestand zijn tegen het gewicht van de zware sportuitrusting. Leden kunnen er dus op vertrouwen dat de kasten hun uitrusting goed ondersteunen, wat extra belangrijk is in een omgeving waar veiligheid en efficiëntie voorop staan. 

Dit bericht delen:

Wij werken graag met u samen!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs in onze inspirerende showroom! Vraag adviesgesprek aan