Jurgen Langezaal Concept store

Dit jaar hebben we voor Abro Projectbouw een geweldige opdracht mogen uitvoeren: de Jurgen Langezaal concept store. Samen met interieurdesigner Lieke Oude Hengel hebben we een echt bijzondere winkelervaring gecreëerd, waarbij we goed hebben geluisterd naar wat klanten willen en wat het merk Jurgen Langezaal uitstraalt.

We hebben elk onderdeel van de winkel met zorg en aandacht ontwikkeld, van de stijlvolle paskamers en de handige balie tot de opvallende presentatiemeubels en de comfortabele zitbanken. Alles is bedacht om een warme en uitnodigende sfeer te creëren voor het winkelpubliek.

Indruk maken met een presentatiewand, -meubel en -elementen

De pashokjes zijn voorzien van wanden die zacht geel zijn gespoten, wat een warme en uitnodigende sfeer creëert. De metalen wanden zijn vervaardigd uit strekmetaal, waardoor ze duurzaam en stijlvol zijn. Een opvallend detail in de pashokjes zijn de glazen bouwstenen, die niet alleen voor natuurlijk licht zorgen, maar ook een uniek visueel element toevoegen.

De zitbank is een ware blikvanger met een indrukwekkende grootte van 4.3 meter. De stoffering van de bank is uitgevoerd in Camira Synergy stof. De onderbouw van de bank is mat wit gespoten, wat een modern contrast creëert met de stoffering en het geheel een eigentijdse look geeft. Deze elementen zijn slechts een voorbeeld van hoe we bij de interieurbouw van de Jurgen Langezaal concept store hebben gestreefd naar functionaliteit en design, waarbij elk detail met zorg is overwogen.

 

Pashokjes, zitbankjes en een balie

De presentatiewand is uitgevoerd in een rustgevende mat grijze kleur, terwijl de plateaus een levendig accent toevoegen met hun matte gele afwerking. De ingebouwde LED-verlichting zorgt voor de perfecte belichting van de producten en creëert een aantrekkelijke sfeer. 

De wandstellingen zijn gemaakt van metaal met een prachtige messinglook coating, wat zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling. Het presentatiemeubel is ontworpen met afgeronde hoeken en is afgewerkt in mat grijs voor een strakke look. Het ronde presentatie-element, met zijn mat groene afwerking, trekt de aandacht en voegt een vleugje speelsheid toe aan de winkel. Samen vormen deze elementen een uitnodigende en unieke presentatie van Jurgen Langezaal's collectie, waar klanten worden uitgenodigd om te verkennen en te ontdekken.

Samenwerkingen

 © Copyright 2023

Wij werken graag met u samen!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs in onze inspirerende showroom! Vraag adviesgesprek aan