Mr. Brown Optiek

Via architect NRS is dit mooie project van Mr.Brown bij Quadro Interieurbouw terecht gekomen. Met het aanwezige budget heeft Quadro de ontwerpen van de architect kunnen realiseren. Dat het een Optiek én Koffiecafé in één is, maakt het project uiterst uniek.

Van oud Philips kantoor tot Optiek en Koffiecafé

Het voormalig Philips Hoofdkantoor in Eindhoven, toendertijd genaamd ‘De Bruine Heer’ is omgeturnd tot een Optiek en Koffiecafé, tegenwoordig genaamd ‘De Admirant’. Het is een combinatie die je niet vaak ziet, maar het resultaat is verbluffend. 

 

“Je komt er voor een kopje koffie en bezwijkt voor een bril”

 

De klant heeft zelf het concept ontwikkeld en hiervoor een interieurontwerp laten maken door de architect. Quadro Interieurbouw heeft het ontwerp constructief ontwikkeld en uitgevoerd binnen het taakstellend budget. 

Het project is binnen vier maanden gerealiseerd met de hulp van vier medewerkers van Quadro Interieurbouw, NRS Nick Rijper Styles en DKLV Designer Kollektiv. Deze mooie samenwerking heeft geresulteerd in een unieke plek in hartje Eindhoven waar je tijdens een goede kop koffie een bril kunt laten opmeten door professionals.

 

Een unieke ervaring door ingenieuze interieuroplossingen van Quadro Interieurbouw

In het gebouw wordt een combinatie gebruikt van zwart staal en eiken, wat de ruimte een industrieel en moderne uitstraling geeft. Daarnaast hangen in de etalage diverse frames aan het plafond die de hoogte van het mooie pand accentueren en de winkel doorzichtig houden. In de klantentafels zijn flatscreens gebouwd voor optimale visuele assistentie bij het uitzoeken van een montuur. Tevens zijn er speciale in hoogte verstelbare meubels ontwikkeld voor het merk Essilor Brilglazen om de klant te ondersteunen bij de keuze middels beeld presentatie. 

Bekijk het unieke resultaat in de bovenstaande collage.

Dit bericht delen:

Wij werken graag met u samen!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs in onze inspirerende showroom! Vraag adviesgesprek aan