Onze werkwijze

Kennismaken & Inventariseren
Elke project begint met een kennismaking. Deze kennismaking vindt plaats bij u op locatie of uiteraard bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek worden uw eisen & wensen besproken voor het gewenste interieur. Daarnaast denken wij mee op het gebied van materialisatie en constructieve oplossingen. Wanneer dit is besproken gaat onze calculator aan de slag met uw offerteaanvraag. Deze offerte is voorzien van prijsopgave, specificaties van de te gebruiken materialen en tijdsindicatie voor de levering.

Opdracht
Bij opdracht vertalen wij uw wensen naar een uitgebreid ontwerp. De projectmanager bespreekt de werkwijze van het project met onze werkvoorbereiders en productiemedewerkers. 

Productie & Montage
Om aan uw wensen te kunnen voldoen beschikken wij over de nieuwste en meest geavanceerde machines. Met deze moderne en volledige machinepark en een goede logistiek kan er snel, nauwkeurig en volgens de laatste technieken geproduceerd worden. Naast onze productiemedewerkers beschikken wij ook over een vast montageteam. Zij gaan de weg op met professioneel gereedschap om de kwaliteit op locatie te waarborgen. Tevens zijn zij allen VCA gecertificeerd en zijn hierdoor bereid om op risicovolle plekken te werken en is de gezondheid en welzijn gewaarborgd.

Aftersales Service
Een tevreden klant gaat verder dan een goed product. Tijdens het gehele project, van ontwerp tot aan montage staan wij altijd voor u klaar. Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend met u meedenken hoe uw interieur de gewenste uitstraling behoudt.

 

 

Dit bericht delen: