Appartement Zeist

In april 2018 kwam deze familie via EVE architecten bij ons met het verzoek om het nieuwbouw appartement in Zeist eens goed onder handen te nemen. De wens was het huiselijk en stijlvol inrichten van hun woning voor een fijn en warm thuis. 

De klant en de architect gaven aan voor Quadro Interieurbouw te kiezen door het overtuigende advies dat was uitgebracht, de innovatieve oplossingen en de goede kwaliteit. 

“Het hele proces, van ontwerp tot uitvoering, heb ik als prima ervaren!” 

Eigenaar van Quadro Interieurbouw, Emile Stevens en projectleider Wietse Pelgrum hebben het ontwerp van de architect doorvertaald naar technische werktekeningen wat het idee tot leven heeft gebracht. De montage van het project vond plaats in juli 2019. In totaal hebben negen werknemers van Quadro Interieurbouw, in samenwerking met EVE architecten en Lichtenberg Bouwbedrijf, ervoor gezorgd dat dit appartement er eentje is voor in de boeken.

Wat dit project zo bijzonder maakt is dat er unieke kwaliteitsmaterialen zijn gebruikt zoals Lignacore Beamwood om de kasten van een natuurlijke look te voorzien, de Frits Jurgens scharnieren zorgen voor soepel draaiende metalen taatsdeuren en Dekton Kelya wastafelbladen voor een stijlvolle look voor de wastafelmeubels.

Emile Stevens: "We zijn trots op het eindresultaat en vinden dat we samen een mooi project hebben ontwikkeld. De foto’s spreken voor zich."

Dit bericht delen:

Bekijk ook onze andere projecten

Wij werken graag met u samen!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs in onze inspirerende showroom! Vraag adviesgesprek aan