Interieurbouw badkamer

De badkamer is een van de meest gebruikte ruimtes in je woning. Bijna iedereen is het er mee eens dat de badkamer gemakkelijk te gebruiken moet zijn.Wij denken daarom graag met je mee over een praktisch ontwerp met materialen die geschikt zijn voor een mooi en uniek badkamer interieur.

Alles voor uw badkamer

De badkamer is een ruimte in huis waar u waarschijnlijk meer tijd doorbrengt dan u misschien denkt. Een mooie badkamer is daarom zeker niet onbelangrijk! Toch is het ontwerpen en bouwen van een mooie, maar vooral ook praktische badkamer nog niet zo makkelijk. Zo is het vooral belangrijk om goed na te denken over de indeling van uw badkamer. Heeft u veel spullen en daarom veel opbergruimte nodig? Of gebruikt u die ruimte liever voor een groot ligbad? De keuze is aan u!

Ook kunt u kiezen uit ontzettend veel verschillende stijlen badkamers. Houdt u van de kalmte van een Scandinavisch badkamer of een stoere landelijke badkamer met natuurlijke materialen? Of gaat u liever voor een moderne of industriële look? De mogelijkheden zijn eindeloos! De materialen en kleuren die u kiest zijn hierbij erg belangrijk. Bij Quadro Interieurbouw bent u aan het juiste adres voor de meest creatieve badkamer ideeën, badkamer voorbeelden en badkamer inspiratie. Wij helpen u graag!

 

Een badkamer op maat

Zoals gezegd is de badkamer indeling heel belangrijk. U wilt de ruimte zo praktisch mogelijk inrichten en bijvoorbeeld voldoende rekening houden met de natte zones. Ook zijn de precieze afmetingen van een badkamer vaak uniek. Dit vraagt om maatwerk. Bij Quadro Interieurbouw werken we dan ook graag met u samen om een op maat gemaakte badkamer te ontwerpen en bouwen die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen. Het ontwerp wordt volledig afgestemd op de beschikbare ruimte en uw voorkeuren en eventuele zorgen en behoeftes. Zo creëren we samen een badkamer interieur waar u elke dag vrolijk van wordt!

 

Creëer met Quadro Interieurbouw uw droombadkamer

Er komt veel kijken bij het ontwerpen en bouwen van een badkamer. Wij helpen u graag bij elke stap in het proces. Zo adviseren we u bijvoorbeeld bij het bepalen van de juiste hoogte en plaatsing van de voorzieningen, het aanwijzen van de beste (waterbestendige) materialen en het kiezen van de kleuren die het beste bij uw stijl passen. Wij zijn uw partner, van A tot Z!

De samenwerking met u staat voor ons centraal. Wij ontzien u van alle lasten en hechten waarde aan het leveren van de beste kwaliteit. Onze specialisten staan voor u klaar om uw perfecte badkamer te creëren! Vanuit onze eigen werkplaats produceren we precies wat u nodig heeft. Zo werken we samen aan het beste resultaat!

Onze nieuwste woonprojecten

Wij werken graag met u samen!

Kom langs in onze inspirerende showroom en dan praten we graag over uw nieuwe badkamer inrichting. Vraag adviesgesprek aan