Villa Enschede

Deze villa in het mooie Twentse landschap heeft een prachtige rustieke uitstraling van buiten, maar van binnen is deze volledig gemoderniseerd. Quadro Interieurbouw heeft op zakelijk gebied veel samengewerkt met de huiseigenaren waardoor de bewoners de volledige inrichting voor hun privéwoning aan ons overliet.

Een gedateerde woning omtoveren tot modern en stijlvol huis

EVE Architecten heeft aan alle ruimtes van de woning invulling gegeven. De ontwerpen zijn door de bewoners verder gedetailleerd en afgestyled. Quadro Interieurbouw heeft deze ontwerpen vertaald naar een werkbaar interieurplan en de volledige interieurbouw verzorgd. 

In zeven maanden is het gedateerde huis volledig gerenoveerd naar een prachtig modern ingericht woonhuis met onder andere een Alphenberg leder schouw, stalen taatsdeuren en Dekton wastafels. 

Kortom: een mooie samenwerking tussen EVE Architecten, Maison Manon en Quadro Interieurbouw wat geresulteerd heeft in een oogverblindend woonhuis waar nog jaren met plezier in gewoond wordt.

Dit bericht delen:

Bekijk ook onze andere projecten

Wij werken graag met u samen!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs in onze inspirerende showroom! Vraag adviesgesprek aan