Villa Enschede

Het volledige interieur van een futuristische en moderne nieuwbouwwoning moest aangepakt worden. Een tijd geleden heeft Quadro Interieurbouw het interieur van de woning van kennissen van de bewoners volledig geredesigned en ze waren onder de indruk van de aanpak die werd gehanteerd. Vandaar dat de keuze voor hun nieuwbouwproject op Quadro Interieurbouw is gevallen.

Het project bestond uit het verzorgen van het interieur van drie verdiepingen met aangesloten aanwezige domotica. Denk hier aan rolluiken, verlichting, kledingliften en TV liften. De klant heeft zelf hun wens inzichtelijk gemaakt met schetsen en een omschrijving waar Quadro Interieurbouw een technische tekening van heeft gemaakt. Na een aantal gesprekken zijn deze tekeningen geoptimaliseerd tot in de perfectie.

Het object is van top tot teen ontworpen en ingericht door Quadro Interieurbouw, niet alleen binnen maar ook buiten. Het exterieur is voorzien van solid surface afwerkingen, er is een wellness met sauna en bar gemaakt in het buitenhuis en op het terras is een volledig overdekte bar met keuken gerealiseerd. 

De volledige interieurbouw van schetsen tot uitvoering heeft 1,5 jaar geduurd. Hierbij hebben 15 medewerkers van Quadro Interieurbouw gewerkt aan dit project. Echt een project om trots op te zijn!

Dit bericht delen:

Bekijk ook onze andere projecten

Wij werken graag met u samen!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs in onze inspirerende showroom! Vraag adviesgesprek aan