Villa Ermelo

Deze familie kwam bij ons via EVE architecten met het verzoek om een interieurontwerp voor een nieuwbouwwoning in Ermelo te optimaliseren. De wens was het huiselijk en stijlvol inrichten van hun interieur voor een fijn en warm thuis. 

De klant en de architect gaven aan voor Quadro Interieurbouw te kiezen door het overtuigende advies dat was uitgebracht, de innovatieve oplossingen en de goede kwaliteit.

Eigenaar van Quadro Interieurbouw, Emile Stevens en projectleider Wietse Pelgrum hebben het ontwerp van de architect doorvertaald naar technische werktekeningen wat het idee tot leven heeft gebracht. De opdracht werd gegund in Januari, de montage van het project startte in Juni, November werd er opgeleverd. In totaal hebben elf werknemers van Quadro Interieurbouw, in samenwerking met EVE architecten en Lichtenberg Bouwbedrijf, aan dit project gewerkt.

Wat dit project zo bijzonder maakt is dat elke ruimte knus en gezellig is ingericht ondanks de grootte van de woning. De keuken is voorzien van kwaliteitsproducten zoals Gaggenau apparatuur, geborsteld eiken- en kwaststreep fronten en een composiet werkblad. De Wellness is afgewerkt met massieve meubelpanelen. Er is een mooie getoogde geklimatiseerde wijnkelder gecreëerd.

De montage werd afgesloten met een duik in het opgeleverde zwembad. We zijn trots op het eindresultaat er is een geweldig resultaat tot stand gekomen. De foto’s hierboven spreken voor zich.

Dit bericht delen:

Bekijk ook onze andere projecten

Wij werken graag met u samen!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs in onze inspirerende showroom! Vraag adviesgesprek aan