Villa Hattem

Bijna vier jaar woonden Floris, zijn vrouw en drie kinderen in een semi-bungalow in Hattem, maar de woning was eigenlijk te klein en gedateerd: onhandige indelingen, niet goed geïsoleerd en op de bovenverdieping lage deurposten van soms 1,70 m. En dan te bedenken dat Floris zelf zo’n goeie 2 meter lang is.

Het werd dus tijd voor een renovatie. Echter, omdat het huis onder andere een daklift nodig had, besloot de familie om het huidige huis volledig te slopen en een nieuw huis te bouwen op dezelfde plek. “Een volledig nieuw huis bouwen kost meer, maar dan kan je het wel helemaal bouwen naar eigen wensen. En dat is goed gelukt!” aldus Floris.

 

Het luxe interieur verzorgd door Quadro Interieurbouw

De familie werkte samen met EVE Architecten om het huis vorm te geven. Via de architect werd Quadro Interieurbouw geïntroduceerd voor de uitvoering van het ontwerp. Floris: “We hebben nog wel naar een andere interieurbouwer gekeken, maar jullie prijs was beter en onze architect is heel positief over jullie. Daarom hebben we voor Quadro Interieurbouw gekozen.”

Quadro Interieurbouw heeft de keuken geproduceerd en geplaatst bij de nieuwbouw Villa in Hattem. Ook voor alle ‘natte kamers’, zoals de 3 badkamers en 3 aparte wc’s, zijn meubels geproduceerd en geplaatst. Daarnaast heeft Quadro Interieurbouw de eyecatcher van de woning geplaatst: de cinewall met houten open haard in de woonkamer. Ook zijn alle slaapkamers voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten. 

“Op maat laten maken is toch wel anders dan de standaard dingen die je in de winkel kan kopen. Het is hogere kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding is goed. Als je toch een huis gaat bouwen in het hogere prijssegment, dan wil je toch wel dat het hele huis bij elkaar past.”

 

Het gehele interieur geplaatst binnen 2,5 week

Het gehele traject van slopen en nieuw bouwen duurde twee jaar. De oplevering van de woning was in februari 2020 waarna Quadro Interieurbouw aan de slag kon in het huis. Binnen 2,5 week was het interieur geplaatst en klonk het huis niet meer zo hol. Floris: “Ik werk vanuit huis en hadden een huis gehuurd dichtbij ons nieuwe huis. Je gaat dan elke dag wel even kijken en als je op het laatst ineens alle lege ruimtes vol ziet stromen met meubels.. Bizar hoe snel dat gaat.”

Floris: “Ik ben heel tevreden! De kwaliteit van het opgeleverde werk is gewoon heel goed. Er is met zorg aan het interieur gewerkt en dat zie je er echt vanaf: alles is mooi en strak afgewerkt en het functioneert naar behoren. Daarnaast was ook de communicatie en de nazorg erg goed. Een meubel had bijvoorbeeld waterschade opgelopen door de fout van een loodgieter, maar er werd direct een nieuw meubel geregeld door Quadro Interieurbouw. Kortom: ik ben heel tevreden!”

Wij wensen de familie veel woonplezier in hun nieuwbouw woning. Het is weer een mooi project om trots op te zijn!

 

Dit bericht delen:

Bekijk ook onze andere projecten

Wij werken graag met u samen!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs in onze inspirerende showroom! Vraag adviesgesprek aan