Villa Havelte

Via een relatie waarvoor we een woning naar tevredenheid hebben voorzien van interieur, zijn we in contact gekomen met de familie van deze woning in Havelte. De wens van de bewoners was een uitbouw aan de achterkant van de woonboerderij waar een slaapkamer, inloopkast, badkamer en wellness gerealiseerd kon worden. 

Na een verkennend gesprek met de opdrachtgever werd een offerte opgesteld. Dit was op basis van een bouwkundige plattegrond aangevuld met de wensen voor de desbetreffende ruimtes. Vervolgens is een ontwerp gemaakt en uitgewerkt. Doordat de opdrachtgever tijdig had geschakeld konden we direct na de bouwkundige oplevering van de woning aansluiten met de montage van de interieurdelen. 

Met een doorlooptijd van 3 maand van ontwerp tot oplevering van het luxe interieur, is de woning een mooie leefruimte rijker. We wensen de familie heel veel woongenot in hun prachtige woonboerderij!

Dit bericht delen:

Bekijk ook onze andere projecten

Wij werken graag met u samen!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs in onze inspirerende showroom! Vraag adviesgesprek aan