Villa senioren Enschede

In een bestaande villawijk in Twente staat deze prachtige Senioren Villa. Een gelijkvloerse villa die geschikt is voor senioren en veel ruimte biedt voor bezoek van familie en vrienden. Dit monde zich uit tot een villa die van binnen licht, warm en huiselijk aanvoelt. Voor dit prachtige project heeft Quadro Interieurbouw de woonkeuken, bijkeuken, inloopkast, badkamer, slaapkamer en opbergkasten voor het huis mogen verzorgen.

Woonkeuken met kookeiland

 De bewoners nodigen vaak mensen uit om samen te eten en borrelen. Daarom wilden ze graag dat de keuken een gezellige ontmoetingsplek zal worden. Een fijne plek om te wonen en te koken. Vandaar de keuze voor een woonkeuken met veel ruimte rondom het watereiland. Zo is er altijd voldoende zitruimte voor alle genodigden.

 De keuken straalt rust uit door de mix van koele kleuren en natuurlijke materialen. Er is gekozen voor een licht keramisch werkblad in combinatie met een topblad in eiken massief. Voor de apparatuur is de keuze gevallen op Miele wat perfect past bij de eiken gefineerde fronten. Zowel het topblad als de fronten zijn zwart gebeitst en mat blank gelakt. 

 Ook heeft de keuken een open verbinding met de woonkamer, waardoor onderling contact nog mogelijk is als iemand zich in een andere ruimte bevindt.

 

Meer ruimte door op maat gemaakte opbergkasten

De look-and-feel van het interieur is doorgetrokken in de gehele woning. Zo zijn alle opbergkasten in de woning in dezelfde lijn ontworpen. Naast de keuken hebben wij op maat gemaakte kasten gerealiseerd voor de bijkeuken, garage, kleedkamer, badkamer, slaapkamer en toilet. Dit zorgt ervoor dat elke ruimte is voorzien van voldoende opbergruimte voor het stel en hun logees.

Samenwerkingen

interieur_designer                                               Interieurdesigner

 © Copyright 2022

Bekijk ook onze andere projecten

Wij werken graag met u samen!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs in onze inspirerende showroom! Vraag adviesgesprek aan