Heracles Almelo - de fanshop

Al jaren is Quadro Interieurbouw trouwe fan, supporter en sponsor van Heracles Almelo. Nadat Heracles Almelo uitvraag deed bij meerdere interieurbouwers kwam Quadro Interieurbouw het beste uit de verf om de fanshop te vernieuwen.

Een vernieuwde en representatieve fanshop voor Heracles Almelo

Samen met PR8 Architecten is in 2015 de fanshop onder handen genomen waarbij een goede looproute en flexibele indeling belangrijke aspecten waren. Fans van Heracles moesten tijdens de wedstrijd en op andere dagen in een representatieve winkel de producten van zijn of haar club kunnen shoppen.

De Heracles Almelo fanshop klaar voor de nieuwe competitie

Norbert Lienesch, architect bij PR8 Architecten, heeft gezorgd voor het ontwerp. Samen met de commerciële afdeling van Heracles heeft Quadro Interieurbouw het ontwerp passend en uitvoerbaar gemaakt. Direct na de bouwvakantie is Quadro Interieurbouw aan de slag gegaan en vlak voordat de nieuwe competitie begon, was de vernieuwing van de fanshop klaar. Perfecte timing!

Kunstgras ook terug te vinden in interieur fanshop Heracles Almelo

Acht medewerkers van Quadro Interieurbouw hebben met man en macht gewerkt om dit project voor het nieuwe voetbalseizoen af te krijgen. Een mooi detail van de inrichting van de nieuwe fanshop van Heracles Almelo is de verwerking van het kunstgras van Ten Cate. Om de associatie met het voetbalveld te krijgen, zijn diverse meubels bedekt met het kunstgras.

Dit bericht delen:

Wij werken graag met u samen!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs in onze inspirerende showroom! Vraag adviesgesprek aan