Interieurbouw Twente

Quadro Interieurbouw ontwerpt en produceert luxe interieur voor zowel wonen als werken in heel Twente. Wij ontwikkelen, engineeren, produceren en monteren interieurs en eigen gemaakte meubels vanuit onze eigen werkplaats in Nijverdal. 

Voor de particuliere sector maken wij maatwerk keukens, badkamermeubels, opbergkasten en meer. Voor de zakelijke markt realiseren wij met name interieurs voor kantoren. Maar bijv. ook voor winkels, horeca en zorgcomplexen ontwikkelen wij maatwerk meubels. Wij ontwikkelen samen met opdrachtgever een vertrouwde werkplek voor werknemers die ook zorgt voor een professionele uitstraling. Bij Quadro Interieurbouw ben je op het juiste adres, want wij hebben jarenlange ervaring in de interieurbouw!

 

Interieurbouw Twente op maat

Wil je weten welke interieurs op maat wij hebben opgeleverd in Twente? Klik dan op een van de onderstaande projecten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Werkwijze voor interieurbouw in Twente

Voor het ontwikkelen van maatwerk interieurs hanteren we een eenvoudige werkwijze. Allereerst willen we graag kennismaken. We bespreken je wensen en ideeën, zodat onze ontwerpers een 3D-tekening kunnen uitwerken. Uiteraard staat er dan nog niets vast. Het is altijd mogelijk om te wisselen van materialen en/of kleuren.

Ben je helemaal tevreden met het ontwerp? Dan gaan we het project uitwerken waarna het beland in onze werkplaats. Wanneer de productie gereed is, komt ons montageteam langs om het interieurs te monteren. In het gehele traject kunnen er dingen gebeuren die niet voorzien waren zoals een andere verwachting tot een beschadiging, wij kijken dan graag samen naar een passende oplossing. 

In de afgelopen jaren hebben we mooie interieurs mogen verzorgen in Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Ootmarsum, Delden, Almelo, Markelo, Boekelo, Nijverdal, Tubbergen, Wierden. Maar onthoud goed; we zijn werkzaam in heel Nederland!

 

Interieurbouw Twente op maat?

Wil je weten welke interieurs op maat wij hebben opgeleverd in Twente? Klik dan op een van de onderstaande projecten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor onze showroom! Vraag adviesgesprek aan!